Draženka Šoć iz SOFI kozmetike o značaju dizajna i upornosti

Pokretači
SOFI je jedan od najsupešnijih domaćih brendova prirodne kozmetike.
SOFI je jedan od najsupešnijih domaćih brendova prirodne kozmetike. Pokrenut 2009. kao porodični projekat u Novom Sadu, SOFI i je postao poznat po izuzetnom kvalitetu, ali i dizajnu. Sa Draženkom sam razgovarao o tajnim sastojcima koji su omogućili da SOFI od porodične proizvodnje sapuna za dvanaest godina naraste u kultni brend što u Srbiji, što širom sveta.

IVAN JOVIĆ (IKAC VIP) SE VRAĆA NA SCENU! Ovo je priča o njegovom uspehu i životu | Podkast

Stepenicama Uspeha
🎤 Jedan od najpoznatijih rep izvođača svih vremena, Ivan Jović Ikac VIP otkriva zbog čega ga nije bilo dugo na sceni, šta radi trenutno i koje pesme priprema.
🔥 Pokrili smo teme kao što su:
✅ Kako je nastao VIP
✅ Kako je izgledao put ka uspehu
✅ Zašto je Relji hteo da skine majicu pre nego što ga je upoznao
✅ Kako je izgledao rep u regionu
✅ Putovanje u Sloveniju i VIP dokumentarac
✅ Povratak na rep scenu
✅ Kako je nastala pesma „Svečane bele košulje“
✅ Gde je sada i čime se bavi
✅ Planovi za budućnost
✅ I za kraj poruka za sve ljude koji žele da se bave rep muzikom

🎤 Jedan od najpoznatijih rep izvođača svih vremena, Ivan Jović Ikac VIP otkriva zbog čega ga nije bilo dugo na sceni, šta radi trenutno i koje pesme priprema.

🔥 Pokrili smo teme kao što su:

✅ Kako je nastao VIP

✅ Kako je izgledao put ka uspehu

✅ Zašto je Relji hteo da skine majicu pre nego što ga je upoznao

✅ Kako je izgledao rep u regionu

✅ Putovanje u Sloveniju i VIP dokumentarac

✅ Povratak na rep scenu

✅ Kako je nastala pesma „Svečane bele košulje“

✅ Gde je sada i čime se bavi

✅ Planovi za budućnost

✅ I za kraj poruka za sve ljude koji žele da se bave rep muzikom

EP 087: E-bonton (kroz 2 primera)

Online Kafenisanje
E-bonton nije nova stvar, ali je u vremenu kada e-poslovanje postaje standard, a ne izbor važno da se podsetimo nekih stavari koje će nam pomoći da bolje komuniciramo.

E-bonton nije nova stvar, ali je u vremenu kada e-poslovanje postaje standard, a ne izbor važno da se podsetimo nekih stavari koje će nam pomoći da bolje komuniciramo.

Kroz dva nedavna primera, u ovoj epizoda sam želela da istaknem i podsetim koliko je bitno da ne zapobavimo na bonton u e-komunikaciji.

Hvala na još jednom online kafenisanju! 

► Website: http://www.marija.be/ 

► Newsletter: http://bit.ly/2zbAaky 

► Instagram: https://www.instagram.com/marija.trifunovic/ 

► LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marijatrifunovic/ 

————————– 

Podrži snimanje mojih video i podcast epizoda: 

– Jednokratne donacije preko PayPal-a: https://paypal.me/marijatrifunovic 

– Mesečne donacije na Patreonu: https://www.patreon.com/onlinekafensanje 

————————- 

Preuzmi besplatno: 

* Čak lista „Zabeleške sa (online) sastanka“: http://bit.ly/2RLA8us 

* Ček lista za tip-top članak na sajtu: http://bit.ly/34tCL7K 

* E- vodič „Kako da na 111 načina unapredite svoj posao“: http://bit.ly/2lHJJor 

* E -vodič „15 načina da pronađete klijente, a i oni vas“: http://bit.ly/2WeXRll 

* Spisak programa za fakturisanje: https://bit.ly/313pzqB 

* Lista sajtova za pronalaženje fotki za tvoj biznis: https://bit.ly/2FuUPHl 

* Lista sa programima za komunikaciju sa klijentima preko interneta: https://bit.ly/3kw5mAU 

* Lista programa za zakazivanje sastanaka: https://bit.ly/2FRwivM 

EP 099: Vladimir Surčinski, ekspert za bezbednost hrane, Addicted to Food – Pojačalo podcast

Pojačalo
U 99. epizodi Pojačalo podkasta gost Ivana Minića je Vladimir Surčinski, ekspert za bezbednost hrane, proveravač i trener standarda za bezbednost hrane.
U 99. epizodi Pojačalo podkasta gost Ivana Minića je Vladimir Surčinski, ekspert za bezbednost hrane, proveravač i trener standarda za bezbednost hrane. Njegova stručnost je kao dar sa neba i preko potrebna u današnje vreme, u okolnostima u kojima živimo. Kao uvod u svoju profesiju, Vladimir najpre govori o tome šta je sve prethodilo da se nađe tu gde jeste, od odabira škole i studija do pronalaska prvog posla u Delta Maksiju kao saradnika za bezbednost hrane.

U nastavku ćete naširoko čuti o usaglašavanju Zakona o bezbednosti hrane sa Evropskom Unijom, implementaciji HACCP i primerima istog, preduslovnom programu, i standardima na kojima danas velika tržišta poput Amerike, Britanije i Nemačke insistiraju kako bi uopšte razmotrili Vaš proizvod da uvezu. Poseban segment je posvećen za food fraud i food defence, koji su u okviru dodatnih zahteva tih standarda za izvoz. No, nismo zanemarili ni mahinacije na etiketama domaćih proizvoda u svrhu obmane kupca, tj. potrošača, te smo odvojili minute i za to.

Vladimir će nam iz svog ugla dati viđenje kako funkcionišu mali, ali i veliki proizvođači, uključujući i osvrte na one sa kojima je imao priliku da sarađuje i vidi na delu. Recimo, spominje našu gošću iz 91. epizode, ljupku Minu i Kosmajsku, a potom prelazi na svima dragu Plazmu i Bambijevo postrojenje, ali i mnoge druge. Takođe, neizostavne su priče o manje poznatim proizvođačima i njihovom izvozu na nesvakidašnja tržišta (Indija, Japan…).

Razgovor privodimo kraju sa novim svetskim trendovima: Teslagramu, 3D štampaču hrane, raznoraznim laserima za pripremu jela i insektima kao vidu svakodnevnog obroka; i Vladimirovim savetima koji se tiču toga na šta trebaju mali proizvođači da obrate pažnju u vezi sa bezbednosti proizvoda kako bi uspeli da načine iskorak svom u poslovanju.

Teme u podkastu:
– Uvod
– Nesklad po pitanju želja
– Neka škola tamo u Zemunu
– U potrazi za poslom
– Uvođenje novih standarda
– Preduslovni program
– Standardi na kojima se insistira
– Obmana potrošača natpisima na etikama
– Kako to rade mali i veliki
– Izvoz na nesvakidašnja tržišta
– Novi trendovi: Teslagram, 3D štampač hrane
– Smernice za male proizvođače

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2MFsly1

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Aleksandar Kukolj — Ovaj razgovor će vam promeniti pogled na život | Ivan Kosogor

Da, ti to možeš
Aleksandar Kukolj je naš olimpijac, Evropski prvak u džudou, djak generacije u srednjoj i osnovnoj školi, otac dvoje dece, a ima samo 29 godina!

Aleksandar Kukolj je naš olimpijac, Evropski prvak u džudou, djak generacije u srednjoj i osnovnoj školi, otac dvoje dece, a ima samo 29 godina! U ovom podcastu razgovarali smo o njegovoj karijeri, početku, prelasku u novu sredinu, načinu na koji uči i radi, kao i o profesionalnom sportu i zahtevima na koje svaki sportista mora da odgovori.

Postani član Patreon zajednice i podrži projekat vredan pažnje! Plus, dobijaš fenomenalne benefite:

– Pristup podcast epizodama čim se snime

– 50% popusta na kurseve i knjige

– Q&A live sa gostom | Mogućnost da lično postaviš pitanje mojim sagovornicima

– Specijalno iznenađenje

Član patreona nije samo podrška, već deo priče koju svi zajedno pričamo! Okruži se i poveži sa ljudima koji razmišljaju i rade isto kao i ti! 🏆

👥 Postani član: https://www.patreon.com/ivankosogor 

💳 Podržite podcast jednokratnim donacijama na PayPal-u: http://www.ivankosogor.com/donacije/

📲 Zapratite me: 

Instagram: https://www.instagram.com/ivankosogor/

Website: http://www.ivankosogor.com/

🎙️Želiš da pokreneš svoj podcast? Ništa lakše! Napravio sam online kurs koji će ti u tome pomoći. Moj posao je da ti olakšam ceo proces. Ako si za, klikni na link u nastavku – shttp://www.ivankosogor.com/podcast-pro/

Hvala vam na podršci! 🙏

Support this podcast: https://anchor.fm/ivankosogor/support

EP32: Keš ili kartica? (gošća Jelena Ristić)

Netokracija Office Talks
Keš ili kartica?
Keš ili kartica? Gošća 32. epizode Office Talks podcasta bila je Jelena Ristić, direktorka kompanije Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Sa Jelenom smo razgovarali o tome zašto građani Srbije i dalje preferiraju keš, ali sve češće koriste kartice, kao i kako su nam se navike promenile za vreme vanrednog stanja kada smo više kupovali putem Interneta.

Dotakli smo se i teme finansijske edukacije u Srbiji, kao i novih tehnologija kao što je Apple Pay zbog kojih su naši telefoni sada postali naši novčanici. Jelena nam je otkrila kako velike fintech kompanije danas koriste biometriju, ali i kako se analizom potrošačkih navika može poboljšati sektor turizma u lokalnim zajednicama.

________

NETOKRACIJA NEWSLETTER
Svakog utorka u tvom inboxu ► https://netokracija.rs/newsletter

POVEŽI SE SA NETOKRACIJOM
Twitter ► http://twitter.com/netokracijars
Facebook ► http://www.fb.com/netokracija.rs
LinkedIn ► https://www.linkedin.com/company/netokracija

#101 Ž Burger od A do Ž

Pokretači
Ž Burger je jedan od najboljih burgera na sve kompetitivnijoj burger sceni u Beogradu. „Rođen“ na samom početku pandemije u Cetinjskoj, preživeo je sve izazove pred kojima se svi ugostitelji nalaze, ali i održao svoj idiosinkratični pristup: od sečenja krompira do vođenja instagrama.
Ž Burger je jedan od najboljih burgera na sve kompetitivnijoj burger sceni u Beogradu. „Rođen“ na samom početku pandemije u Cetinjskoj, preživeo je sve izazove pred kojima se svi ugostitelji nalaze, ali i održao svoj idiosinkratični pristup: od sečenja krompira do vođenja instagrama.

Pojačalo specijal: Kako postati bolji govornik – EP2

Pojačalo
U drugoj epizodi Pojačalo specijala koji organizujemo u saradnji sa Isla pastilama, gost Ivana Minića je Relja Dereta, trener komunikacijskih veština (part II).
U drugoj epizodi Pojačalo specijala koji organizujemo u saradnji sa Isla pastilama, gost Ivana Minića je Relja Dereta, trener komunikacijskih veština (part II).

Ovaj put saznajte kako uz pomoć filma Matrix možete da postanete bolji pripovedač i zašto je u procesu sklapanja priče važno da razmišljate kao publika. Poslušajte i kako uz par jednostavnih izmena možete da prevaziđete svoja ograničenja i dosadni, školski način prezentovanja, te za samo deset sekundi zainteresujete publiku za svoje ideje.

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2MNiOVt

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

BLOCKCHAIN I CRYPTO VALUTE IZ PRVE RUKE | WEB 3.0 | Bitcoin, Ethereum 2.0, Mining | Ivan Bjelajac

Stepenicama Uspeha
Ivan Bjelajac je podelio informacije iz prve ruke koje se tiču blockchain tehnologije, crypto valuta, alt coina, bitcoina, ethereuma, kopanja i ostalih stvari koje nam donosi WEB 3.0.

Ivan Bjelajac je podelio informacije iz prve ruke koje se tiču blockchain tehnologije, crypto valuta, alt coina, bitcoina, ethereuma, kopanja i ostalih stvari koje nam donosi WEB 3.0.

Takođe smo pričali o:

✅ Radu od kuće
✅ Modernom poslovanju
✅ Šta je sve potrebno da bi kompanija poslovala na blockchainu
✅ Da li postoji praktična primena ove tehnologije
✅ Bitcoin, Ethereum i Altcoini
✅ Da li je sve to veliki bubble
✅ GoDaddy
✅ O porezima i novim pravilima koje je uvela RS
✅ I još mnogo toga!

EP 098: Goran Jankuloski, digitalni marketing, Žiška – Pojačalo podcast

Pojačalo
U 98. epizodi Pojačalo podkasta, gost Ivana Minića je Goran Jankuloski – suosnivač marketinške agencije Žiška.
U 98. epizodi Pojačalo podkasta, gost Ivana Minića je Goran Jankuloski – suosnivač marketinške agencije Žiška. Na šta liči spoj fonovca, debatera i ragbiste iz prve ruke objašnjava Goran, povlačeći paralele kako sport može da utiče na samospoznaju i na razvitak individue, te dajući primer kompetitivnosti među mladima i mentalnog sklopa koji se svodi na samo da ne zabrljam.

Zamislite scenario: Završili ste faks, nalickali ste CV koliko god ste mogli i šaljete na sve moguće i nemoguće adrese u nadi da će vas pozvati na praksu. Ali odgovora nema i vi dalje bijete bitku sa nezaposlenošću. Bez brige, sve to je prevalio naš gost, koji će vam ispričati dogodovštine iz svog digitalnog pohoda.

U 47. epizodi u gostima je bio Miloš Skokić, Goranov partner, i ispričao svoju verziju o nastanku agencije. Sada sledi druga strana Žiške, Goranova priča, o tome kako je došao na ideju za ime, koliko je ona stajala u zapećku uma, šta je sve bilo potrebno da se ona iskobelja, očisti od prašine, zasadi, i nikne u Žišku.

Teme u podkastu:
– Uvod
– “Šta će mi to značiti u CV-ju?”
– Sport kao priprema nastava za život
– Greškama nema mesta
– Prototip “šefa”
– Preuzimanje odgovornosti
– S kim si, takav si
– Prednosti (ne)formalnog obrazovanja
– Muke sa praksom
– Ja, digitalac
– Druga strana Žiške: Goranova priča

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/3coM0g8

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN